FloraMondo Klokvoorverkoop komt beschikbaar voor locatie Naaldwijk

Vanaf woensdag 12 maart is Klokvoorverkoop ook voor aanvoerders en inkopers in Naaldwijk beschikbaar op FloraMondo, hét online handelsplatform van FloraHolland.

Floramondoklein

Aanvoerders kunnen met FloraMondo Klokvoorverkoop een deel van de partij die ze voor de klok in Naaldwijk zetten, al vóór het veilproces aanbieden in FloraMondo, tegen een vaste prijs.

Inkopers kunnen vanaf 12.00 tot de volgende ochtend 05.00 uur het aanbod vóór het veilen op de klok al digitaal afnemen en daarmee zeker zijn ten aanzien van partij en prijs van een breed assortiment, in vooral kleine hoeveelheden. De levering vindt plaats via de reguliere klokdistributie.

Sinds de introductie van FloraMondo was Klokvoorverkoop alleen beschikbaar op locatie Aalsmeer. In die periode handelden 11,5% meer aanvoerders en 8,5% meer kopers via FloraMondo Klokvoorverkoop. Er waren 5567 transacties, 14,6% meer in vergelijking met dezelfde vijf weken van vorig jaar.

Het aantal transacties zal verder toenemen, want vanaf 12 maart is FloraMondo Klokvoorverkoop ook voor locatie Naaldwijk beschikbaar. En op korte termijn volgt locatie Rijnsburg. Later dit jaar zal ook FloraHolland e-Trade onder FloraMondo verschijnen.